Inschrijven voor schooljaar 2017–2018

1 jaar geleden geplaatst door ejk

Vanaf de Open Dag op 18 februari hebben al heel veel leerlingen aangegeven dat zij in het nieuwe schooljaar graag Edith Steiner willen worden en hebben zich ingeschreven voor het schooljaar 2017–2018. Inschrijven kan ook nog op woensdag 8 en woensdag 15 maart. De eerste inschrijfperiode eindigt op 24 maart a.s.

Alle reeds  ingeschreven leerlingen krijgen een bevestigingsbrief, een brief waarin staat dat je je hebt aangemeld. Zodra wij alle informatie binnen hebben van de basisschool, waaronder het Onderwijskundig Rapport zullen we vanaf 30 maart ook de brieven versturen waarin staat dat je definitief bent aangenomen/geplaatst.

Het volgende spannende moment is dan de eerste kennismaking met de nieuwe school, de nieuwe klas en de nieuwe mentor op de kennismakingsmiddag in ons mooie gebouw aan het Louis Couperusplein op woensdag 21 juni 2017, waarvoor de leerlingen nog een aparte uitnodiging zullen ontvangen.

H. van Steijn


  Geen categorie