Engelandreis!

1 jaar geleden geplaatst door ejk

Van 11 t/m 14 april zijn een groep leerlingen en docenten naar Engeland. De leerlingen en docenten zijn zonder dinsdag vertraging – zelfs te vroeg – aangekomen in Engeland. Doordat ze flink te vroeg waren hebben ze de fantastische mogelijkheid gehad om Stonehenge te zien. Zeer indrukwekkend!

Na het kennismaken met de gastgezinnen en het eten (‘pizza’ heeft gewonnen met 70%) hebben zij de eerste nacht geslapen en vervolgens een Engels ontbijtje gegeten (toast met boter/jam en cornflakes met melk). Gisteren zijn ze met de pont naar het huis van thriller schrijfster ‘Agatha Christie’ geweest. Met de bus kan je er niet komen want het ligt heel erg afgelegen. Het is slechts met de auto of de boot te bereiken.

Vandaag staat Powderham Castle op het ‘menu’ hopelijk lukt het om de echte graaf een handje te schudden!

Lots of Love to everyone from England!’


  Geen categorie