Informatieavond voor ouders: Wat is de Ouderraad?

1 jaar geleden geplaatst door ejk

Donderdag 18 mei a.s. van 19:00 tot 20:30 uur vindt een informatiebijeenkomst plaats op school over de Ouderraad. Indien u geïnteresseerd bent in deze bijeenkomst graag een mail sturen aan ouderraad@edithsteincollege.nl onder vermelding van uw naam en de naam + klas van uw kind.

OUDERS! Wilt u iets betekenen voor de school van uw kind?

Word dan lid van de ouderraad! De ouderraad vertegenwoordigt de belangen van alle ouders/verzorgers en heeft actief contact met de schoolleiding. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan ouderraad@edithsteincollege.nl.


Thursday May 18 from 19.00 to 20.30 an information meeting will take place at school about the parent council. If you are interested in this meeting, please send an email to ouderraad@edithsteincollege.nl, mentioning your name and the name + class of your child.

PARENTS! Would you like to be involved in your child’s school?

Consider joining the Parents’ Council of Edith Stein College! The parents’ council represents the interests of all parents/care-takers and interacts actively with the school staff about school issues. For more information, please send an e-mail to ouderraad@edithsteincollege.nl


  Geen categorie