Brugklassers helemaal opgekikkerd

10 maanden geleden geplaatst door ejk

Maandag 11 september, de “Adventure Day”: we gingen met alle brugklassers naar Duinrell in Wassenaar. De laatste dag van de kennismakingsperiode. Het weer werkte in de ochtend nog mee en aan de leerlingen was van tevoren gevraagd een goed humeur mee te brengen. Vol goede moed begonnen de leerlingen van de klassen 1D, 1 E, 1F en 1G  aan deze dag bij de “Adventure Mountain” in het bos. De leerlingen uit klassen 1A, 1 B en 1C mochten tot het middaguur in het attractiepark rondlopen, zweven, splashen en springen. Na de lunch (patat!) wisselden de groepen van activiteit.

Wat hadden de docenten een bewondering voor de leerlingen! De leerlingen deden, soms na enige aarzeling aan alle onderdelen van deze survival mee: de High ropes (op acht (!) meter hoogte in de bomen), de Low ropes en het boogschieten. Heel populair was ook het “tokkelen”: met grote regelmaat werden de docenten bijna getroffen door laag overvliegende brugklassers. De begeleidende brugklascoaches tokkelden soms wel mee, de docenten aarzelden wat meer. Lesgeven is soms al spannend, maar dit ging wel heel erg hard!

In de middag regende het voortdurend en toch werd er niet gemopperd door de leerlingen! Moe, maar voldaan weer naar huis, geen files en op tijd weer thuis. Wij zijn erg opgekikkerd, anderen zien groen van jaloezie……

 


  Geen categorie