Blij met de bliksemstage in de bloemen!

2 jaar geleden geplaatst door ejk

Op een grijze dinsdagmorgen ben ik met Yuzhong, Aya, Basma, Anelia, Jo-Ann, Selin en Melisa uit klas 1G op weg gegaan naar About Flowers, een prachtige bloemenwinkel aan de Korte Houtstraat. Alvast maar eens nadenken over toekomst en beroep. In de werkplaats van de bloemenwinkel stelden de leerlingen hun zelf bedachte vragen en werd hen verteld wat er allemaal komt kijken bij het “runnen” van een bloemenwinkel. Maar vooral: daar leerden ze hoe je een boeket samenstelt en zelfs hoe je een bloementaart maakt. De leerlingen van klas 1G  waren zelf verbaasd over het prachtige en snelle resultaat en kregen ook nog eens veel complimenten voor gedrag en inzet. Als beloning mochten ze de bloementaart ook nog  mee naar huis nemen!

H. van Steyn


  Geen categorie