Bliksemstage bij “Pact Public Affairs”

2 jaar geleden geplaatst door ejk

Om een goed beeld  te krijgen over verschillende beroepen die binnen een bedrijf te vinden zijn, heeft Edith Stein College dit jaar op dinsdag 14 november een bliksemstage georganiseerd.

Een groep van acht leerlingen uit brugklas 1F (Abdullah Emin Baskaya, Hassan Shakir, Zakaria el Ouali, Youssef Fayed, Romaisae Chichati, Hümeyra Özcan, Aya el Mokhtari en Amira Tabelhajt) zijn bij het bedrijf “Pact Public Affairs” geweest.

De stage duurde van 9:30 tot 12:00 uur; de groep heeft een presentatie bijgewoond waar een heldere uitleg gegeven werd door de office manager met als doel een juiste studiekeuze in de toekomst te kunnen maken en de leerlingen in contact te brengen met het bedrijfsleven. De leerlingen hebben goed meegedaan aan twee leuke opdrachten, zij hebben ook nog aan het eind foto’s gemaakt.


  Geen categorie