Giving Back – deelnemers hebben teambuilding gehad!

2 jaar geleden geplaatst door ejk

Afgelopen weekend waren de 5 nieuwe Giving Back leerlingen in Zeist voor het teambuildingsweekend. Een korte reactie van drie van hen: 

Inge (5V): “Het teambuildingsweekend was heel erg leuk, we hebben samen met onze mentoren activiteiten ondernomen zoals boxen en op een Segway rijden. Ook kregen we lekker eten en een workshop over persoonlijk leiderschap.”

Xiaoxin (5V): “Wij hebben veel gelachen in het teambuildingsweekend van Giving Back. We deden verschillende dingen met of tegen onze mentoren, waardoor we elkaar beter hebben leren kennen. Ook hebben we kennis gemaakt met mensen van andere scholen. De plaats waar het werd gehouden was heel erg mooi. Er zijn overal bomen en planten, op de grond liggen stapels bladeren waarop we konden lopen / springen. We stapte bijna op een gele pad!”

Mariam (4H): “Het was een mooie kennismaking met onze mentoren en alle andere medeleerlingen. Het teambuildingsweekend was goed georganiseerd, de activiteiten hadden als doel onszelf beter te leren kennen in de zin van uithoudingsvermogen en geduld. We hebben ook geleerd hoe een goede samenwerking moet zijn om onze doelen te kunnen bereiken.”


  Geen categorie