Weer een volledige beurs van de Amerikaanse EF voor 20 Edith Stein Leerlingen.

11 maanden geleden geplaatst door ejk

EF zal wederom een beurs van 5700,– uitreiken aan 20 Edith Stein Leerlingen, in de leeftijdsgroep van 15-18. De enige eisen die wordt gesteld is dat de leerlingen een mix zijn uit MAVO / HAVO en VWO en dat ze net zo enthousiast/ambitieus zijn als de vorige jaren, want talent zit niet in een niveau maar in wat je kan!

Bijzonder trots zijn wij dat wij ook dit jaar de enige Nederlandse school zijn die deze beurzen mogen ontvangen. Dit hebben wij te danken aan de inzet van de begeleidende docenten maar vooral de leerlingen de afgelopen 2 jaar hebben meegedaan met Global leader Summit Mensenrechten/human rights en de Global Leader Summit World Food in Milaan.

Dit jaar kunnen de leerlingen vanaf 3m/3h en 3v weer solliciteren naar een plaats voor de Global Leader Summit Technology in Berlijn!

Gefeliciteerd Edith Stein!!


  Geen categorie