Giving Back debattoernooi

11 maanden geleden geplaatst door vdl

Op zaterdag 20 januari was op onze school het jaarlijkse Giving Back debattoernooi. Alle GB leerlingen uit de 4 grote steden deden mee. Na een show debat over het afschaffen van vuurwerk door particulieren, werden de leerlingen getraind door top trainers van de Debat Academie. Vervolgens moesten ze zelf aan de slag in 4 debatrondes. De winnende teams kwamen uit Rotterdam en Utrecht maar Daniel uit 5V heeft de beker voor beste debater uit Den Haag gewonnen (zie foto)!

Marjon & Daphne

Daniel:

‘Het GB debattoernooi was één van de beste ervaringen dat ik heb ooit meegemaakt. Dankzij iedereen daar, zowel coaches als leerlingen, zo bereid was om me te helpen, kon ik mezelf zijn en uit mijn comfort zone te stappen . Toen ik las in het dag programma dat je kon een prijs winnen, dacht ik voor mezelf dat het heel moeilijk was om zoiets te krijgen. Toch, na een kleine training en 4 debatten later, heb ik de prijs gewonnen.’


  Geen categorie