Donja (4V) geselecteerd voor W2W PROGRAM 2018

8 maanden geleden geplaatst door vdl

Donja is geselecteerd voor het Women2Women programma in Boston, Amerika deze zomer! Haar reis en verblijf wordt volledig gesponsord door de Amerikaanse Ambassade en zij zal een inspirerend 10-daags programma volgen met jonge vrouwen uit alle hoeken van de wereld:

“The purpose of the Women2Women (W2W) International Leadership Program is to identify and engage promising young women leaders (ages 15-19 years) and train them in the areas of leadership development, cultural awareness, conflict resolution and civic engagement. The goal of W2W is to further empower young women with the tools, relationships and oppotunities required to lead in today’s world.”

Wij wensen Donja veel mooie ervaringen in Boston!

 


  Geen categorie