De Holland Experience van Giving Back

1 jaar geleden geplaatst door vdl

20 april t/m 22 april 2018  zijn de deelnemers aan Giving Back naar Pieterburen geweest. Ze hadden een druk programma, waarvan we nu het verslag hebben gekregen:

Dag 1: Aankomst en spelletjes

De eerste dag van het Giving Back programma was vrijdag. Het was een echte leuke dag. Toen we aangekomen zijn, gingen we eerst naar onze kamers om om te kleden en een beetje te rusten daarna gingen we lunchen en s’avonds gingen we met zijn allen kaarten en leuke spelletjes spelen. (Door Adnan 4H)

Dag 2: Zeehondenopvang, visrestaurant en workshop

Zaterdag was onze tweede dag bij het Giving Back programma, het was erg leuk en leerzaam. Vroeg in de ochtend gingen we met ons allen ontbijten en de rest van de dag hadden we leuke activiteiten. Als eerste gingen wij naar een zeehondenopvang en daar kregen we een rondleiding waar wij veel informatie over de zeehonden kregen. Tijdens de pauze zijn wij gaan lunchen en voor de avondmaaltijd zijn wij naar een visrestaurant gegaan waar wij verschillende soort vissen hebben gegeten en kregen ook tegelijkertijd veel informatie over de vissen. Eind van de middag mochten wij ook zelf sushi maken. En als afsluiting was er een feestje in de avond georganiseerd. Ik vond zaterdag echt een leuk dagprogramma want door deze activiteiten heb ik veel mensen leren kennen waar ik nog steeds buiten Giving Back contact mee heb. Ook hadden wij een workshop over hoe je succesvol moet zijn en dat vond ik erg leerzaam want dat is precies wat jongeren van tegenwoordig nodig hebben. (Door Mariam 4H)

 

Dag 3: Wadlopen en weer naar huis

De laatste dag van het weekendje met Giving Back was een ervaring om nooit te vergeten. Wij hadden iets veel ergers verwacht dan wat wij uiteindelijk meemaakten. Het was mooi weer, de zon scheen en het water kwam heel soms alleen tot onze knieën. Ook hadden we de kans om kleine zeedieren te zien zoals krabjes en schelpen. Het wadlopen was rustgevend en een perfect moment om met anderen te praten en beter te leren kennen. Kortom, het was een mooi afsluiting van een weekend vol met activiteiten en sociale interactie. (Door Xiao Xin en Inge 5V)


  Geen categorie