Open Dagen op 16 januari en 2 februari, en inschrijfochtend op 9 februari

10 maanden geleden geplaatst door vdl

Woensdag 16 januari en zaterdag 2 februari was het gezellig druk op de Open Dagen!

De website, het mooie schoolgebouw, het schoolterrein met de vele sportvoorzieningen, de meedraai-dagen voor groep 8, de iPad-klassen, de nieuwe brochure die naar alle leerlingen van groep 8 gestuurd is: al deze zaken hebben blijkbaar gezorgd voor nieuwsgierigheid: veel belangstelling voor de werkwijze in onze brugklassen, drukte bij de rondleidingen! Bewondering voor brugklassers en andere helpers die als ware ambassadeurs van het Edith Stein de gasten informatie gaven of de weg wezen.

Op die Open Dagen was er een mogelijkheid om de school te bekijken, brugklassers aan het werk te zien, lesjes te volgen, gel te maken bij scheikunde of gewoon om informatie te krijgen.

Alle leerlingen van groep 8 die een VWO-, HAVO-, MAVO-, (VMBO-TL)- advies hebben gekregen waren welkom om het Edith Stein te bezoeken en te bekijken of zij zich vanaf 9 februari in zouden willen schrijven als nieuwe Edith Steiner in het schooljaar 2019 – 2020. Heel veel leerlingen uit groep 8 maakten daartoe al een afspraak.

Dat inschrijven kan op de inschrijfochtend van zaterdag 9 februari (9.00 – 12.00 uur). Op woensdag 13 en 20 februari is er een inschrijfmiddag van 14.00 tot 18.00 uur.

Kijk ook op de website bij “groep 8 > aanmelden”.


  Geen categorie