CPC afgelast – bericht

5 maanden geleden geplaatst door vdl

Beste leerlingen,
Samen met 41000 andere hardlopers, zouden vandaag ongeveer 160 leerlingen en 10 medewerkers deelnamen aan de City Pier City loop. 5 of 10 KM zou afgelegd worden door leerlingen van 4H, 4V (PTA programma) en een aantal leerlingen die zich vrijwillig in konden schrijven.
Vanmorgen heeft de organisatie, in verband met de veiligheid, moeten besluiten de CPC te cancellen. Door de wind, windstoten, regen en lage temperatuur konden zij de veiligheid van de deelnemers niet garanderen. Spijtig en een grote, moeilijke beslissing voor de organisatie.
We vinden het jammer maar veiligheid gaat natuurlijk voor alles.
Als je vragen hebt over je PTA cijfer dan kun je deze stellen aan je gymdocent. Er volgt nog een bericht met uitleg vanuit de gymsectie, wacht dit eerst af.
Met vriendelijke groet,
De gymsectie

 


  Geen categorie