Bezoek van Indonesische leerlingen aan de ISK

8 maanden geleden geplaatst door vdl

Op woensdag 27 maart kwam er een kleine delegatie van Indonesische leerlingen op bezoek bij de ISK. De leerlingen doen dit jaar eindexamen op de Indonesische school in Den Haag, maar hebben nog nooit een Nederlandse school van binnen gezien. Voor ze teruggaan naar Indonesië, mochten ze een aantal lessen meedraaien in SK2, de gevorderdenklas. Ze hebben uitleg gekregen over ons schoolsysteem en daarna kregen ze een woordenschatles van mevrouw Stiphout. Het tweede uur mochten ze hun creativiteit de ruimte geven in een les van mevrouw Boeije. Zij heeft de basisprincipes uitgelegd van monoprint. De leerlingen hebben geen creatieve vakken op hun eigen school, dus waren zeer enthousiast over deze les.

Hun dank was groot; nu hebben ze een beeld bij een échte Nederlandse school!


  Geen categorie