het plein: belangrijk!

1 jaar geleden geplaatst door ejk

Beste leerling,

Als je op het Louis Couperusplein bent, als je naar school gaat of juist naar huis, is het normaal dat je de spullen, tuintjes en plantsoenen met rust laat. Ik krijg verschillende klachten over het pas aangeplante midden-plantsoen waar sommigen van jullie gewoon doorheen lopen. Dat is zonde van de plantjes en de moeite en het geld dat dit kost. Loop of ren of sta dus op de stoep!!! en niet in een plantsoen of portiek.

Verder zijn er leerlingen die roken. Dat is slecht voor je en mag niet op het schoolterrein. Nog slechter is het als je rookt en je jouw peuken en ander afval (kauwgum) op straat gooit. Er zijn prullenbakken; gebruik die.

Tot slot; als je aangesproken wordt op je gedrag door buurtbewoners of conciërges dan weet je heus wel als je iets fout doet, doe het dan dus goed en geef geen grote mond. Ook dat hoort niet!!!
Op al deze punten zal door de conciërges en docenten streng gelet worden. Weet je je niet te gedragen dan kun je van mij een passende straf verwachten. Laat het niet zover komen.

Met vriendelijke groet,
T. van Eijk, conrector


  Geen categorie