Masterclass hbo-vaardigheden voor leerlingen, ouders én docenten!

1 jaar geleden geplaatst door ejk

Zicht hebben op hbo-vaardigheden is belangrijk voor iedere startende hbo-student. Voor de ouders van die student geldt hetzelfde: zo zijn zij meer betrokken bij de overstap van hun zoon/dochter naar het hbo en bij de start van hun studie. Daarom wordt op maandag 3 juni op de Haagse Hogeschool, van 15-16.30 uur, de Masterclass hbo-vaardigheden aangeboden voor ouders én voor hun zoon/dochter. En natuurlijk zijn docenten/begeleiders ook zeer welkom: zo ‘landen’ de hbo-vaardigheden beter in het onderwijs. Hier vindt u de aanmeldlink voor deze masterclass.

Ondanks dat dit de dag voor het Suikerfeest is, hoop ik dat er leerlingen, ouders en collega’s zijn die belangstelling hebben om te gaan!

Met vriendelijke groet,

Daphne Meesman


  Geen categorie