Brugklassers gingen de wijde wereld in!

4 maanden geleden geplaatst door vdl

Donderdag 6 juni was het zover: de klassen 1D, 1 E, 1F en 1G gingen op Bliksemstage. Bij bedrijven een kijkje in de keuken nemen:” wat houdt dat beroep in, is het misschien in de toekomst iets voor mij?” De door JINC georganiseerde ochtend had als doel leerlingen te laten nadenken over hun studiekeuze, over de mogelijkheden, over hun toekomstige beroepskeuze.

De leerlingen zijn in groepjes onder leiding van docenten naar bestemmingen geweest als Omroep West, (ze waren live in de radio-uitzending!) de HTM (ook eens op en onder de tram gekeken!), Secrit (mooie houders voor betaalpassen), Voerman (een groot verhuisbedrijf), Fenix theatermakers (theater maken samen met verstandelijk beperkte mensen), The Studenthotel, Omar Munie (mooie luxe tassen  aan het Noordeinde), een fabriek van computergames (IamProgrez) en  een aantal strandtenten in Scheveningen. Al met al een erg leerzame ochtend.

Dank aan deze bedrijven voor het warme welkom! Wordt vervolgd in klas 2!

 


  Geen categorie