De Edith Stein – Champions League finale is gewonnen door….

6 maanden geleden geplaatst door vdl

Het was de afgelopen weken druk rondom het panna-veldje op het schoolplein. Reden: de Champions League werd gespeeld.

25 teams hadden zich ingeschreven voor het voetbal toernooi, dat in de pauzes gespeeld werd. In poules werd tegen elkaar gestreden voor een plek in de kwart finale. Dit jaar waren er ook heel veel dames enthousiast en hadden we een volledige dames poule.

We zagen behendige acties en mooie goals. Sportieve teams en fanatieke dames. Dit alles kwam woensdag 19 juni tot een hoogtepunt in de 2 finales. Bij de dames wonnen Oumaima (2F),Simran (2G), Ilayda (1B) en Shanaya (3M) van het docenten team.

Bij de heren speelden Richard (4H), Mauricio (4M), Vicente en Yassein (SK) de finale tegen Blessing, David, David en Tavi (allen SK). Laatst genoemde wonnen uiteindelijk overtuigend.

Ook al zat het weer niet altijd mee, de sfeer op en rondom het veld was elke pauze weer super goed. We zagen wederom dat sport ervoor zorgt dat onze leerlingen samen komen en verbindt. Zo’n succes dat we dit vaker moeten doen: Op naar het eerste NBA basketbal toernooi in september!


  Geen categorie