Corona-update, nieuwe inlog schoolaccount en magister

6 maanden geleden geplaatst door ejk

Geachte ouders/verzorgers, leerlingen en collega’s,

Niet alle leerlingen zijn bereikbaar omdat zij ongeldige e-mailadressen hebben ingevoerd in Magister en/of omdat zij hun wachtwoord vergeten zijn om in te loggen op het netwerk. Daarom krijgen zij via de post nieuwe inloggegevens. Magister De nieuwe inloggegevens voor Magister bestaat uit een inlognaam ll0+leerlingnummer@leerlinges.nl bijvoorbeeld ll012345@leerlinges.nl en het hun bekende wachtwoord voor Magister.

Met deze gegevens moet vanaf vandaag, 2 april, worden ingelogd. Netwerk/Chromebooks/wifi/Microsoft Teams De nieuwe inloggegevens voor het netwerk/chromebooks/wifi/Microsoft Teams bestaat uit dezelfde inlognaam voor Magister (dus bijvoorbeeld ll012345@leerlinges.nl) en een NIEUW wachtwoord. Deze staat in de brief die wij per post sturen. Deze inloggegevens zijn heel erg belangrijk omdat wij vanaf 6 april gaan werken met Microsoft Teams. Leerlingen moeten met deze gegevens in Microsoft Teams inloggen. Zo kunnen wij vanaf volgende week ook de aanwezigheidsregistratie bijhouden (niet ingelogd = niet aanwezig, teveel absenties = melding bij Leerplicht). Wij verwachten dat de brief met de inloggegevens op zaterdag 4 april wordt bezorgd. Wij vragen de leerlingen om deze gegevens voor zichzelf te houden en niet de delen met andere leerlingen. Wij hebben Magister nu zo ingesteld dat het e-mailadres en het 06-nummer niet meer te wijzigen is. Leerlingen kunnen wijzigingen in hun 06-nummer doorgeven aan de administratie.

Met vriendelijke groet,

G.J. Kloos, rector Edith Stein College


  Geen categorie