LAATSTE NIEUWS


Storing telefooncentrale (15-01-2018, 08:25u)

1 dag geleden geplaatst door vdl

Door een storing is Edith Stein College op dit moment niet goed bereikbaar. Mocht u wel iemand kunnen bereiken dan is er kans dat u niet goed te verstaan bent. Er wordt op dit moment aan een oplossing gewerkt.

Excuses voor het ongemak.

 


Always wanted to visit London? Now is your chance (unless you are in an exam year)!

4 dagen geleden geplaatst door vdl

There are still a few places available for the VTO trip to London:

COST +/- €300,-, this includes:

-The journey to England
-Staying in a host family
-All meals (except on the journey)
-Entrance to museums and places of interest
-Travel in London
-An interesting programme including a half day shopping in London

If you want to take part in the VTO trip:

  1.  Discuss it with your parents during the weekend
  2. On Monday, Janauri 15, get a consent form from Mrs. Bennett (leerplein 2de etage)
  3. Tuesday hand the form in to Mrs. Bennett, with the name of your mentor and English teacher on it

FIRST COME FIRST SERVED


Weer een volledige beurs van de Amerikaanse EF voor 20 Edith Stein Leerlingen.

5 dagen geleden geplaatst door ejk

EF zal wederom een beurs van 5700,– uitreiken aan 20 Edith Stein Leerlingen, in de leeftijdsgroep van 15-18. De enige eisen die wordt gesteld is dat de leerlingen een mix zijn uit MAVO / HAVO en VWO en dat ze net zo enthousiast/ambitieus zijn als de vorige jaren, want talent zit niet in een niveau maar in wat je kan!

Bijzonder trots zijn wij dat wij ook dit jaar de enige Nederlandse school zijn die deze beurzen mogen ontvangen. Dit hebben wij te danken aan de inzet van de begeleidende docenten maar vooral de leerlingen de afgelopen 2 jaar hebben meegedaan met Global leader Summit Mensenrechten/human rights en de Global Leader Summit World Food in Milaan.

Dit jaar kunnen de leerlingen vanaf 3m/3h en 3v weer solliciteren naar een plaats voor de Global Leader Summit Technology in Berlijn!

Gefeliciteerd Edith Stein!!


Graduation Giving Back leerlingen 2016-2017

4 weken geleden geplaatst door vdl

Zaterdagavond was de Graduation voor de Giving Back leerlingen 2016-2017. Een feestelijke bijeenkomst in The Student Hotel met lekker eten en grappige improvisatiespellen. Shiwani, Fushuai en Gabriel hebben een succesvol Giving Back jaar achter de rug en zijn met alle opgedane ervaringen en inzichten klaar voor de laatste loodjes richting hun eindexamen!

 

 


Was jij ook een “STOOT”?

1 maand geleden geplaatst door vdl

Een wat?! Een STOOT.

In 2 t/m 4 Mavo was er namelijk STOOTweek, een week vol ervaringen. Benieuwd wat er allemaal te doen was? Volgende week volgt een verslag…


Telefonisch slecht bereikbaar

1 maand geleden geplaatst door vdl

Door een storing zijn we sinds deze week niet altijd goed te bereiken. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Tot die tijd vragen wij u om te blijven proberen om school te bereiken.

Excuses voor het ongemak.

 

 


Giving Back – deelnemers hebben teambuilding gehad!

2 maanden geleden geplaatst door ejk

Afgelopen weekend waren de 5 nieuwe Giving Back leerlingen in Zeist voor het teambuildingsweekend. Een korte reactie van drie van hen: 

Inge (5V): “Het teambuildingsweekend was heel erg leuk, we hebben samen met onze mentoren activiteiten ondernomen zoals boxen en op een Segway rijden. Ook kregen we lekker eten en een workshop over persoonlijk leiderschap.”

Xiaoxin (5V): “Wij hebben veel gelachen in het teambuildingsweekend van Giving Back. We deden verschillende dingen met of tegen onze mentoren, waardoor we elkaar beter hebben leren kennen. Ook hebben we kennis gemaakt met mensen van andere scholen. De plaats waar het werd gehouden was heel erg mooi. Er zijn overal bomen en planten, op de grond liggen stapels bladeren waarop we konden lopen / springen. We stapte bijna op een gele pad!”

Mariam (4H): “Het was een mooie kennismaking met onze mentoren en alle andere medeleerlingen. Het teambuildingsweekend was goed georganiseerd, de activiteiten hadden als doel onszelf beter te leren kennen in de zin van uithoudingsvermogen en geduld. We hebben ook geleerd hoe een goede samenwerking moet zijn om onze doelen te kunnen bereiken.”