Edith Stein College is één van de twaalf scholen die deelneemt aan het Giving Back Scholierenprogramma. Bij Giving Back krijg je gedurende een jaar persoonlijke begeleiding van iemand (mentor) die werkt in het bedrijfsleven of bij de overheid; bijvoorbeeld een arts, een advocaat, een consultant of een manager.

Jouw mentor helpt je op weg bij belangrijke keuzes die je moet gaan maken voor je toekomst, zoals welke studie bij je past, maar ook bij andere ‘levensvragen’. Daarnaast maak je kennis met het netwerk van Giving Back: je ontmoet veel andere ambitieuze jongeren, neemt deel aan interessante workshops en krijgt diverse ‘kijkjes-in-de-keuken’ bij interessante bedrijven. Naast serieuze zaken is er ook veel gezelligheid. Het is een unieke kans om jezelf voor te bereiden op de toekomst!

Wil je alles weten over Giving Back en het scholierenprogramma? Bekijk de korte videoclip gemaakt door Giving Back studenten (onder Nieuws) of ga naar www.givingback.nl. Je kunt natuurlijk ook één van de huidige Giving Back leerlingen aanspreken: Shiwani in 5H en Fushuai of Gabriel in 6V.

Begeleider: Mevrouw Meesman